factris invoice financing factoring

Focus op het vertellen van je zakelijke verhaal

Kijk of factoring voor je kan werken.

Klaar om je bedrijf te laten groeien met factoring? Wij ook.

Ons team kan niet wachten om de kracht van factoring voor jouw bedrijf te ontketenen. Maar voordat we beginnen moeten we ervoor zorgen dat we goed bij elkaar passen.

Laten we eerst eens kijken naar uw bedrijf

Bent u een B2B-bedrijf of een freelancer die voor zakelijke klanten werkt?

Zijn uw facturen vrij van pandrechten?

Draait uw bedrijf jaarlijks meer dan € 50.000 omzet?

Bestaat uw bedrijf langer dan zes maanden?

Beantwoordde u al deze vragen met ‘ja’, dan hebben we goed nieuws:
U komt in aanmerking voor factoring bij Factris

Hoe factor je jouw facturen bij Factris?

1.

U maakt een login aan

Dat duurt maar een paar minuten en geeft toegang tot ons financieringsplatform, waar u zelf uw financiering kunt beheren.

2.

U beantwoordt een aantal vragen

Wij komen graag alles te weten over uw bedrijf en debiteuren, bijvoorbeeld uw omzet, hoeveel u wilt factoren en wat de gemiddelde betaaltermijn is.

3.

U ontvangt een offerte

Uiteraard geheel vrijblijvend. Als u akkoord gaat met ons aanbod krijgt u een persoonlijke accountmanager die u verder begeleidt.

4.

Uw persoonlijke accountmanager

Deze expert bespreekt met u uw financieringsbehoeften, legt onze verzekeringen meer in detail uit en helpt u bij het aanmeldingsproces.

Ontdek hoe u uw verhaal kunt vertellen met Factris

Factris ondersteunt talloze kmo’s, net als die van u. Ontdek wat anderen hebben bereikt om uw eigen reis naar succes te inspireren.

 

 

 

 

Industriele Montage; Financieringslimiet: 150K

We hielpen deze fijne klant, die werkt met afzonderlijke bestellingen van verschillende soorten industriële en huishoudelijke elektrische apparaten voor bedrijven. Bij het vervullen van grote bestellingen gaat de betalingstermijn van 30 dagen pas in nadat een klant zijn gefabriceerde apparatuur geïnstalleerd heeft gekregen. Tot nu toe wist onze nieuwe klant nog niets over factoring, maar na overleg met een Factris-vertegenwoordiger bleek factoring ideaal om zijn bedrijf te laten groeien, zonder zich zorgen te hoeven maken over gebrek aan middelen.

 

 

 

 

Houthandel; Financieringslimiet: 130K

Met de groeiende wereldwijde vraag in de houtbewerkingsindustrie, wendde één van onze nieuwste klanten zich tot factoring, om te voldoen aan de wens van hun nieuwe klanten: betalingstermijn van 30 dagen, en dat zonder werkkapitaal te verliezen. Dankzij de flexibele factuurfinanciering en loyale aanpak van Factris groeit de klant mee met de wereldwijde vraag en verdubbelen ze hun omzet.

 

 

 

 

Medisch materiaal; Financieringslimiet: 200K

Onlangs hielpen wij een opmerkelijke onderneming met factoring. De ondernemer verkoopt medische brillen. De brillen bieden veel voordelen, zowel voor de patiënt als voor de zorgverlener. Zoals een succesvollere behandeling. Na overleg met de debiteur is de ondernemer overeengekomen dat de debiteur vooruit zal betalen, om zo weinig mogelijk risico te lopen. De debiteur betaalt de bestellingen vooraf, maar wil graag verder groeien door op krediet te bestellen. Factoring biedt een perfecte oplossing, want de ondernemer wordt beschermd door een kredietverzekering en kan tegelijkertijd de debiteur krediet aanbieden. Zo kunnen ze allebei verder groeien met hun onderneming.

Focus op de groei van uw bedrijf

Zet onbetaalde facturen om in werkkapitaal

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.