factris invoice financing factoring

Ontdek hoe u uw verhaal kunt vertellen met Factris

Factris ondersteunt talloze kmo’s, net als die van u. Laat uw reis naar succes inspireren door wat anderen hebben bereikt.

 

 

 

 

Industriele Montage; Financieringslimiet: 150K

We hielpen deze fijne klant, die werkt met afzonderlijke bestellingen van verschillende soorten industriële en huishoudelijke elektrische apparaten voor bedrijven. Bij het vervullen van grote bestellingen gaat de betalingstermijn van 30 dagen pas in nadat een klant zijn gefabriceerde apparatuur geïnstalleerd heeft gekregen. Tot nu toe wist onze nieuwe klant nog niets over factoring, maar na overleg met een Factris-vertegenwoordiger bleek factoring ideaal om zijn bedrijf te laten groeien, zonder zich zorgen te hoeven maken over gebrek aan middelen.

 

 

 

 

Meubelmontage en interieurdesign; Financieringslimiet: 50K

Een klein bedrijf voor meubelmontage en interieurontwerp begon sinds kort zijn eerste projecten voor grote bedrijven. De klanten betalen echter pas nadat de bestelling is uitgevoerd en het project is afgerond. Om het gebrek aan werkkapitaal voor salarissen, grondstoffen en eventuele technische ondersteuning op te lossen koos deze klant voor factoring bij Factris.

 

 

 

 

Houthandel; Financieringslimiet: 130K

Met de groeiende wereldwijde vraag in de houtbewerkingsindustrie, wendde één van onze nieuwste klanten zich tot factoring, om te voldoen aan de wens van hun nieuwe klanten: betalingstermijn van 30 dagen, en dat zonder werkkapitaal te verliezen. Dankzij de flexibele factuurfinanciering en loyale aanpak van Factris groeit de klant mee met de wereldwijde vraag en verdubbelen ze hun omzet.

 

 

 

 

Medisch materiaal; Financieringslimiet: 200K

Onlangs hielpen wij een opmerkelijke onderneming met factoring. De ondernemer verkoopt medische brillen. De brillen bieden veel voordelen, zowel voor de patiënt als voor de zorgverlener. Zoals een succesvollere behandeling. Na overleg met de debiteur is de ondernemer overeengekomen dat de debiteur vooruit zal betalen, om zo weinig mogelijk risico te lopen. De debiteur betaalt de bestellingen vooraf, maar wil graag verder groeien door op krediet te bestellen. Factoring biedt een perfecte oplossing, want de ondernemer wordt beschermd door een kredietverzekering en kan tegelijkertijd de debiteur krediet aanbieden. Zo kunnen ze allebei verder groeien met hun onderneming.

 

 

 

 

Schoonmaaksector; Financieringslimiet: 15K

Nog maar kort geleden hielpen we een klant werkzaam is als onderaannemer in de schoonmaaksector. De ondernemer zorgt ervoor dat bedrijfsruimtes worden schoongemaakt. Grotere bedrijven hebben echter vaak lange betalingstermijnen, waardoor het voorfinancieren van de uren en de schoonmaakproducten lastig werd. Door factoring kan de ondernemer de factuur meteen omzetten in geld en zich focussen op zijn business.

 

 

 

 

Drukwerk en branding; Financieringslimiet: 45K

Het bedrijf bedrukt verschillende producten, zoals notitieboekjes, drinkflessen, promotiemateriaal en pennen. Wanneer iemand producten koopt, moet er meteen betaald worden. Vervolgens worden de producten verstuurd en geleverd bij de klant. De klant krijgt dan een opdracht om het product te bedrukken en levert het product aan de opdrachtgever. De voorfinancieringskosten kunnen hoog oplopen bij grote bestellingen, omdat de producten soms wel twaalf weken moeten worden voorgefinancierd vanaf de aankoop tot de levering aan de eindklant. Door gebruik te maken van factoring kunnen de facturen meteen uitbetaald worden, zodat er een structurele cashflow beschikbaar is voor de onderneming om de inkoop van producten te realiseren.

 

 

 

 

Transport; Financieringslimiet: 40K

Dit bedrijf heeft elke week twee vrachtwagens rijden die zeecontainers met producten naar de klant vervoeren. De onderneming ziet kansen die het wil benutten, maar kampt met lange betalingstermijnen. Door factoring via Factris kan hij zijn gehele debiteurenstand liquide maken waardoor er meteen geld vrij komt. Ook de aankomende facturen worden binnen 24 uur uitbetaald, zodat er geen kansen meer worden gemist.

 

 

 

 

Handel; Financieringslimiet: 840K

Een Factris-klant handelt in drie verschillende soorten staal. Vóór Factris werd zijn business afgeremd omdat hij klanten vooruit liet betalen wegens een gebrek aan cashflow. Maar dankzij factoring hebben klanten nu de mogelijkheid om later te betalen, wat resulteert in een aanzienlijke toename van het aantal orders.

 

 

 

 

Bouw; Financieringslimiet: 50K

Met een betalingstermijn van 14 dagen zou u verwachten dat dit bedrijf geen cashflowproblemen heeft. Maar meestal werd de betaling pas na 45 dagen slopende dagen ontvangen – en dat terwijl de kosten voor het runnen van hun bedrijf gewoon doorliepen. Factoring bij Factris maakte een einde aan dit probleem, waardoor de ondernemers hun aandacht konden verleggen van hun onbetaalde facturen naar de groei van hun bedrijf.

 

 

 

 

Glasvezelindustrie; Financieringslimiet: 900K

Helaas is het normaal dat bedrijven moeite hebben om tijdens de pandemie een ononderbroken cashflow te handhaven – vooral met de terugkerende uitgaven zoals de lonen van de medewerkers. Aanvankelijk was onze klant in de communicatiesector geen uitzondering. Maar met de hulp van Factris kan deze ondernemer nu niet alleen zijn cashflow op peil houden, maar zelfs zijn personeelsbestand uitbreiden, terwijl hij vol vertrouwen focust op het runnen van zijn bedrijf.

 

 

 

 

Display; Financieringslimiet: 600K

Zonder het benodigde werkkapitaal, kon onze klant de materialen niet kopen om de vele bestellingen uit te voeren. Het factoren van hun facturen veranderde dit allemaal. Het leverde hen de cashflow op die zij nodig hadden, precies op het juiste moment. In plaats van groeikansen af te wijzen, kan onze klant zijn bedrijf succesvol runnen en zelfs uitbreiden, ook in deze moeilijke tijden.

 

 

 

 

E-commerce; Financieringslimiet: 360K

Dankzij de financieringssteun van Factris beschikt onze nieuwe klant in de e-commercesector over het benodigde om de touwtjes in handen te houden. Factoring stelt hen in staat om hun toeleveringsketen onbelemmerd te laten verlopen, waardoor ze niet meer van dag tot dag hoeven te (over)leven en zich kunnen focussen op hun toekomstige groei.

 

 

 

 

Marketing; Financieringslimiet: 200K

Onze klant die een marketingbureau runt, kampte met een veel voorkomend probleem: voortdurend jongleren met onmiddellijke uitgaven, terwijl hij vele weken moet wachten op de betaling van facturen. Factoring van Factris bevrijdde hen uit deze vicieuze cirkel met bijna instant werkkapitaal. Nu kan onze klant doorgaan met het uitvoeren van opdrachten en tegelijk de lonen van de medewerkers uitbetalen.

Concentreer op het vertellen van uw bedrijfsverhaal

Zet onbetaalde facturen om in werkkapitaal

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.