factris invoice financing factoring

Debiteurenbeheer uitbesteden

Overweegt u om uw debiteurenbeheer uit te besteden? Bij Factris bieden we de oplossing die u zoekt. Onze factoringdiensten versnellen niet alleen de betaling van uw facturen, maar nemen ook het volledige debiteurenbeheer op zich. Maar wat houdt debiteurenbeheer eigenlijk in? Waarom zou u dit willen uitbesteden en hoe werkt dit proces bij Factris precies?
about factris

Wat is debiteurenbeheer?

Invoice
Wanneer u diensten of producten op krediet aanbiedt, stuurt u een factuur naar uw klanten, die we debiteuren noemen. Debiteurenbeheer is de praktijk van het zorgen dat uitstaande facturen op tijd worden betaald. Dit is van cruciaal belang voor elke onderneming. Wanneer dit niet effectief wordt uitgevoerd, kan dit leiden tot vertragingen in betalingen, waardoor u niet tijdig over de benodigde financiële middelen beschikt. Voor ondernemers is het echter niet altijd haalbaar om dit beheer zelf uit te voeren. In dergelijke gevallen kan uitbesteding van debiteurenbeheer een verstandige keuze zijn, waardoor u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Debiteurenbeheer uitbesteden met factoring

Factris biedt een complete oplossing door niet alleen uw facturen over te nemen, maar ook het debiteurenbeheer voor u te regelen. Maar hoe werkt factoring eigenlijk?

Wanneer u als bedrijf producten of diensten op krediet verkoopt, geven uw klanten doorgaans 30 dagen de tijd om de verzonden factuur te betalen. Echter, gedurende deze wachttijd heeft u voldoende werkkapitaal nodig om uw dagelijkse kosten te dekken. Als u regelmatig lang moet wachten op betalingen en daardoor in financieel uitdagende situaties terechtkomt, biedt factoring de ideale oplossing. Factoring draait om de verkoop van uw facturen. In ruil voor de factuur ontvangt u het verschuldigde bedrag binnen 24 uur van Factris. Hierdoor beschikt u snel over uw geld, zonder rekening te hoeven houden met betalingstermijnen. Het mooie is dat Factris, met de aankoop van de factuur, ook de verantwoordelijkheid voor het debiteurenbeheer op zich neemt. Factris zorgt voor verdere financiële afhandeling met uw klant, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het innen van de factuur.

De voordelen van debiteurenbeheer uitbesteden

Het uitbesteden van debiteurenbeheer biedt tal van voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje.

Tijdsbesparing

Debiteurenbeheer kan veel tijd in beslag nemen. Door het uit te besteden, heeft u meer tijd voor andere zakelijke activiteiten.

Specialistische aanpak

Het uitbesteden aan gespecialiseerde professionals verzekert een correcte uitvoering.

Focus op expertise

U kunt zich concentreren op uw eigen expertise, terwijl u het debiteurenbeheer aan experts overlaat.

Stressvermindering

Het bijhouden van debiteuren kan stressvol zijn. Uitbesteden maakt hier definitief een einde aan.
Wilt u meer weten over hoe Factris u kan helpen bij het uitbesteden van uw debiteurenbeheer? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Verdere voordelen van factoring

De voordelen van factoring::

Werkkapitaal in een handomdraai. Wacht niet langer op onbetaalde facturen, laat je bedrijf groeien door debiteuren om te zetten in werkkapitaal.

Innen van vorderingen zodat jij je kan richten op je bedrijf en niet op wie je nog geld schuldig is.

Kredietverzekering voor je financiële veiligheid. Het geeft rust om te weten dat je met factoring volledig verzekerd bent tegen insolventie en wanbetaling.

Kredietbeheer zorgt dat je facturen betaald worden. Zo heb jij je handen vrij om aan de groei van je bedrijf te werken.

Risicobeoordeling waarmee je weet wat je kan verwachten van een transactie, wat nog meer gemoedsrust oplevert.

Monitoren van afnemers zodat je samen met jouw beste klanten op weg kunt naar nog meer succes.

Persoonlijke ondersteuning van een mens en niet van een bot. Kraakheldere antwoorden en adviezen van een ervaren accountmanager, zonder extra kosten.

Finance Automation for Business (“FAB”), ons one-stop platform dat financiering snel en eenvoudig maakt. Hier upload je facturen, hou je betalingen bij, en ontvang je op dezelfde dag nog kapitaal.

Flexibele producten die zijn toegespitst op jouw zakelijke behoeften. Kies wat je nodig hebt, vergeet waar je niets aan hebt.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.