factris invoice financing factoring

Iedereen wil natuurlijk dat zijn of haar bedrijf het goed doet en groeit. Toch is het soms lastig om bedrijfsgroei te stimuleren. Dit kan komen door economische trends, maar het is ook afhankelijk van uw bedrijf. Een bedrijf dat net gestart is kan bijvoorbeeld moeite hebben met het verkrijgen van de juiste financiering. Factoring biedt hiervoor een oplossing.

Heeft u moeite met de groei van uw bedrijf in de beginfase?

Bent u net begonnen met een bedrijf of onderneming? Dan kan het zijn dat u moeite heeft met het laten groeien van uw bedrijf. Dit is een veelvoorkomend probleem. Dat komt doordat de cashflow en liquiditeit nog niet optimaal zijn, waardoor de bedrijfsgroei wordt belemmerd. Vooral bij freelancers en kmo’s komt dit voor, omdat ze sterk afhankelijk zijn van hun eigen geld als financiering. Banken financieren deze partijen vaak niet snel, omdat er geen gegevens bekend zijn of er is niet genoeg omzet.

Waarom factoring een oplossing is

Maar hoe laat u dan toch uw bedrijf groeien? Factoring biedt hierbij een uitkomst. Als u kiest voor factoring, koopt een factoringmaatschappij uw facturen op. Dit betekent dat de liquiditeit en cashflow van uw bedrijf verbeteren, zonder dat u debiteurenrisico loopt. Factris betaalt de facturen direct uit en zorgt ervoor dat de debiteuren deze betalen. U hoeft dus ook geen debiteurenbeheer meer uit te voeren.

De voordelen van factoring bij Factris op een rijtje:

  • Geen debiteurenrisico
  • Verbeterde cashflow, liquiditeit en solvabiliteit
  • Direct uitbetaalde facturen
  • Debiteurenbeheer uit handen genomen

Heeft u nog vragen over factoring? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Focus op de groei van uw bedrijf

Zet uw onbetaalde facturen om in werkkapitaal

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.