factris invoice financing factoring

Factoring, de financiële dienst die bedrijven in staat stelt snel toegang te krijgen tot liquide middelen door onbetaalde facturen te verkopen, heeft het potentieel om Belgische KMO’s te ondersteunen in hun zoektocht naar financiële stabiliteit en groei. Factris, een toonaangevend fintechbedrijf, heeft innovatieve factoringoplossingen ontwikkeld die specifiek zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van KMO’s.

Factoring: dé oplossing voor snel werkkapitaal

Bedrijven kunnen hun onbetaalde facturen verkopen aan een factoringmaatschappij, zoals Factris, die de fondsen binnen 24 uur uitbetaalt. Deze aanpak elimineert wachttijden voor betalingen en vermindert zorgen over non-betaling.

Op maat gemaakte oplossingen

Factris gelooft dat KMO’s de steunpilaar vormen van de Belgische economie en heeft als doel hen te versterken. De belangrijkste voordelen van factoring zijn snelle toegang tot werkkapitaal, flexibiliteit, risicobeperking en de mogelijkheid om de cashflow te verbeteren zonder extra schulden. Factris biedt verschillende factoringopties om te voldoen aan de specifieke behoeften van KMO’s.

Nouri Verhoeven, Head of Sales bij Factris, benadrukt: “Onze factoringoplossingen zijn met name voordelig voor kleine bedrijven en freelancers, omdat ze de kloof overbruggen tussen het moment van voltooiing van het werk en het moment van betaling. Factoring is een flexibele financieringsmethode met aanzienlijke voordelen voor Belgische KMO’s, en Factris is vastbesloten om de ruggengraat van de Belgische economie te ondersteunen, hen te helpen slagen en te focussen op zakelijke groei en succes. Factris biedt concurrerende prijzen die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elk bedrijf, en de oplossingen zijn direct beschikbaar voor Belgische KMO’s in verschillende sectoren.’’

Concrete voordelen

Eén van de klanten van Factris in de transportsector heeft significante winst geboekt door gebruik te maken van factoring en getuigt: “Er rijden elke week twee vrachtwagens die zeecontainers met producten naar onze klanten vervoeren. We kampten echter met lange betalingstermijnen. Door factoring via Factris konden we ons gehele debiteurenstand liquide maken waardoor er meteen geld vrijkomt. Ook de aankomende facturen worden binnen 24 uur uitbetaald, zodat er geen kansen meer worden gemist.’’

Bijdrage aan nationale economische groei

Factoring is niet alleen een financiële tool; het is een middel om KMO’s te helpen gedijen en bijdragen aan de nationale economische groei. Factris staat klaar om Belgische KMO’s te ondersteunen bij hun financiële uitdagingen en groeiambities.

Focus op de groei van uw bedrijf

Zet uw onbetaalde facturen om in werkkapitaal

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.